Home News Pagat e lu ftës, kryeministri Edi Rama jep lajmin e mirë per...

Pagat e lu ftës, kryeministri Edi Rama jep lajmin e mirë per te gjithe dhe paralajmëron Bizneset

516
0

30 mijë eshte numri i pagave dhe 40 mijë lekë të derdhura në llogaritë e punonjësve që më herët nuk kishin marrë pagën e luf tës. Lajmi i mire është bërë i ditur nga kryeministri Rama përmes një postimi në Facebook.

Ja dhe mesazhi i plote i kryeministrit Edi Rama:

LAJM I MIRË: PO SHKON NË 30 MIJË NUMRI I PAGAVE 40 MIJË LEK TË DERDHURA NË LLOGARITË E PUNONJËSVE QË NUK E KISHIN MARRË MBËSHTETJEN FINANCIARE TË QEVERISË, SI PASOJË E MOSAPLIKIMIT NGA ANA E PUNËDHËNËSVE Faleminderit punëdhënësve që reaguan pozitivisht ndaj apelit tonë! SIPAS LLOGARIVE TË DREJTORISË SË PËRGJITHSHME TË TATIMEVE JANË EDHE AFRO 20 MIJË TË TJERË QË DUHET TË PAGUAJMË, PRANDAJ U KUJTOJ PUNËDHËNËSVE QË S’KANË APLIKUAR ENDE SE AFATI PËR TA SKADON TË PREMTEN, 5 QERSHOR, NË MESNATË