Home News Paga e lu ftës, ja kush janë përfituesit me te rinj të...

Paga e lu ftës, ja kush janë përfituesit me te rinj të 40 mijë lekëve nga qeveria Shqiptare

506
0

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve ka publikuar listën e individëve të rinj që janë përfitues të ndihmës prej 40 mijë lekësh të paketës së dytë financiare, ku tashmë lista e përfituesve është zgjeruar, duke përfshirë edhe ata që janë larguar nga 1 marsi deri në 17 maj qe më parë përfitonin të larguarit nga 12 marsi deri në 10 prill.

Në listë janë përfshirë rreth 63 mijë individë dhe rreth 13 mijë biznese, të cilët nuk kishin përfituar ende nga paketa e kesaj ndihme financiare.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve iu bën thirrje të gjithë subjekteve, të cilët plotësojnë kriteret sipas VKM nr.305 datë 16.04.2020, i ndryshuar (sipas listës bashkëngjitur), të plotësojnë Kërkesën për përfitim të ndihmës financiare, për individët përfitues sipas VKM të sipërcituar.