Home News Pacienti zero eshte djet sherimit, Presidenti shprehet i emocionuar dhe shpreson qe...

Pacienti zero eshte djet sherimit, Presidenti shprehet i emocionuar dhe shpreson qe se shpejti….

439
0

Presidenti i Shqiperise Ilir Meta ka reaguar ne lidhje me rastin e pacientit zero i cili ka dale negativ ne testin
e pare pas trajtimit dhe po shkon drejt sherimit te plote.

Pasi ka shprehur se eshte i emocionuar ai shpreson gjithashtu qe te marri te njejtin lajm te mire edhe per te
gjithe pacientet e tjere.

Megjithate presidenti Meta nuk harron te falenderoje te gjithe ata qe jane ne vijen e pare te frontit
duke nisur qe tek mjeket e deri tek personeli mbeshtetes.

Shkrimi i plote i Ilir Metes:

I emocionuar nga ky lajm i jashtezakonshem!

Duke i uruar pacientit zero sherim te plorte, shpresoj te marr se shpejti te nejtin lajm per te gjihte te prekurit
nga kjo pandemi, te cileve ju shpreh mbeshtetjen dhe solidaritetin tim ne keto momente te veshtira.

Mirenjohje te thelle dhe falenderimper mjekt, infermieret, sanitaret dhe ersonelin mbeshtetes qe jane ne
vijen e pare te frontit.

Krenar per perkushtimin dhe profesionalizmin tuaj.

Shembuj te shkelqyer frymezimi

forca te gjitheve.