Home News Oh zemër, zemër, del videoja e rojes Abaz Dogu duke u kënduar...

Oh zemër, zemër, del videoja e rojes Abaz Dogu duke u kënduar fëmijëve në shkollën 9 vjecare

420
0

Nje nga historite me te trishta qe ka ndodhur keto dite ne vendin tone por cudirat akoma nuk kane fund ne kete vend.

Diten e sotme portali Joq ka publikuar një video ku Abaz Dogu shihet teksa këndon para fëmijëve në një aktivitet festiv në shkollën ku ishte roje më parë

65-vjeçari ka marrë mikrofonin në dorë dhe shfaqet duke u kënduar nxënësve të shkollës 9-vjeçare këngën Zemër të Dhurata Dorës.

Cudira te tilla ndodhin gjithmon ne Shqiperi.