Home News Oh biri i nënës ikuuu/ Momentet e dhimbshme kur familja meson per...

Oh biri i nënës ikuuu/ Momentet e dhimbshme kur familja meson per djalin e tyre 8 vjeç se …

1515
0

Momente te veshtira plot dhimbje jane ato kur familjaret e 8 vjecarit marrin vesh lajmin e hidhur qe ai u mbyt nje dite me pare ne parkun e Korces.

Ky ishte momenti i trishtë kur familjarët mbërrijnë në mor gun e spitalit të Korçës dhe konfirmojnë se trupi i pajetë i 8 vjeçarit që u mb yt i përket djalit të tyre te dashur.

O bir i nënës, më iku trimi, vajton një grua e gjunjëzuar mbi tokë që nuk dihet lidhja familjare e saj me fëmijën.

Ndërsa një tjetër familjar merr per krahu qe ta qetesoje