Home News Oferta e cmendur e Kryeministrit Rama: Ju qe punoni ne te zeze...

Oferta e cmendur e Kryeministrit Rama: Ju qe punoni ne te zeze do merrni para vetem nese…

664
0

Kryeministri Rama ka nje zgjidhje per te gjithe ata qe punojne ne te zeze dhe nuk perfitojne nga paga e luftes per shkak se nuk figurojne te regjistruar.

Rama ka thene se do perfitojne te gjithe ata qe marrin guximin te denoncojne punedhenesin ose kompanine ku ka punuar pa siguracione.
Pyetje pergjigje nga Rama :


-Po ne qe punojme ne te zeze?


Rama : Ata qe punojne ne te zeze duhet te kene kurajon qe te denoncojne.Ne po bejem gati edhe nje shperblim financiar per ata qe do te thone se une kam punuar ne te zeze ne filan kompani dhe nuk asnje te ardhur sepse sme ka regjistruar pronari.

Brenda 24 oreve ne do te bejme nje oferte per te gjithe ata qe kane punuar ne te zeze,Do ju japim nje shperblim financiar dhe do te kerkojme nga pronaret e tyre te jene ne mbeshtetje te kesaj nisme perndryshe do te perballen me ligjin.