Home Menyre Jetese “O ba eja të lutem”, Dy djemtë iu përplas.ën nga treni,...

“O ba eja të lutem”, Dy djemtë iu përplas.ën nga treni, dri.thërues rrëfimi i babait

98
0

Hasan Arifaj, 17 vjeç dhe vëllai i tij, Bleriani, 16 vjeç u përplasën nga treni në Gjermani, të martën, duke pikëlluar kështu prindërit dhe të afërmit e tyre


Arigoni është vëllai i vi.ktimave, që shpëtoi nga tragjedia, por që pa momentin tr.agjik të përpl.asjes së dy vëllezerve të tij nga treni. Ai telefonoi babain e tyre, Arifin, për t’i kërkuar që me urgjencë të arrinte në stacionin e trenit.

Ja çfarë tha babai i vi.ktimave për Gazetën Express:


Po si e mori vesh lajmin për ndarjen nga jeta te djemve?

Lajmin për këtë rast tra.gjik e kam marrë prej djalit që ka shpëtuar.

Megjithëse ne e kemi të ndaluar ta përdorim telefonin.

Por kur dikur e mora telefonin e pash që më thirri prap, më tha babi eja të lutem te stacioni se Hasanin dhe Blerianin i ka zënë treni. Ka qenë një sho.k për mua. Gjatë rrugës nuk kam menduar si do të vozis, me një shpejtësi jo të dëshirueshme sesi duhet arrita në vendin e ngjarjes në stacion. Edhe gjatë rrugës tentova të di a janë gjallë por s’më treguan. Kur s’më treguan, unë e dita që ata sjane me”, tha më tej ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here