Home Menyre Jetese “Nusja nuk ishte e vir.gjër”, djali nga Shkodra shkon në polici një...

“Nusja nuk ishte e vir.gjër”, djali nga Shkodra shkon në polici një muaj pas martese. Kërkon të…

67
0

Një ngjarje e padëgjuar më parë është regjistruar në një nga komi.sariatet e Tiranës.


I riu tregon në komisariatin numër pesë “problemet mes meje dhe L. nisën menjëherë pas natës së parë, ne nuk bëmë celebrime. Gjatë kryerjes së marrëdhënieve bashkëshortore konstatova që nuk ishte e vir/gjër. Një javë pasi konstatova këtë problem vura në dijeni mamanë time pastaj telefonova mamanë e L. I thashë në telefon që ajo nuk ishte vajzë, nuk ishte grua për mua dhe se duhet të vini ta merrni”, shprehet në den.oncimin e kryer në po.lici dhëndri i ri.

Por më tej dhëndri tregon se përgjigjja që mori nga ana tjetër e telefonit nga vjehrra ishte “do ta mbash me detyrim, përse nuk na vure në dijeni që natën e parë të martesës”.Problemet për A. T kanë nisur në ditët në vazhdim, ku ai ka marrë telefonatë nga daja i L. , i cili e ka kërc/ënuar disa herë.

Më tha nëse e lë L. do të dalë punë, më tha më mirë mbyllu në shtëpi”.Ai kërkon që ky shqetësim të ndiqet ligjërisht.E reja kujton se vjehrri i ka thënë “ti ke dashnor? E fri.kësuar pranova që po. Ua thashë këtë gjë kur ata po pinin kafe dhe nga frika se në mur kishin një çi.fte. Më pas aty erdhi im shoq , ata i treguan çfarë pranova unë nga frika, im shoq më kapi nga flokët dhe më gjuajti me shpulla.


Sipas burimeve policore të gazetës është kryer këqyrja dhe kontrolli i banesës së dajos, të cilit nuk i është gjetur asnjë send i paligjshëm. Dajo deklaron: nuk e kam kër/cënuar në asnjë moment dhëndrin, vetëm e kam sharë.

E ëma e nuses së re pretendon nga ana e saj se jeta e të bijës rre.zikohet, por se ky nuk është aspak shkak për ndarje:

ata duan ta lëshojnë pasi ime bijë nuk di të bëjë pune shtëpie dhe u kujtuan shumë vonë, nëse nuk ishte e ndershme të na thoshin ditën e nesërme këmbëngul gruaja që po ashtu shton para oficerit të ko.misariatit Kamëz: ata po na turpërojnë, ime bijë tani nuk është më e vir/gjër dhe nuk ma merr më askush.


Policia tregon për gazetën se rezulton që përgjatë dy ditëve të fundit përpara de.noncimit daja ka telefonuar plot 21 herë në numrin e dhëndrit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here