Home News Nuk përmbahet Kryemadhi, nxjerr detajet nga jeta private e Rames: Kur ishte...

Nuk përmbahet Kryemadhi, nxjerr detajet nga jeta private e Rames: Kur ishte i martuar me Matilda Makoçin vinte të takonte…

429
0

Monika Kryemadhi ka thene në një intervistë për televizionin ‘News 24’:Kur Rama ishte i martuar me Matilda Makoçin, vinte dhe takonte gjyshen e Matildës, ku kisha shtëpinë unë në vogëli te Shallvaret dhe nga dritarja ime shihej dera e Teatrit Kombëtar dhe jam rritur me duartrokitjet e qytetarëve.

Kur isha fëmijë, në atë kohë të gjitha ata që ishin mbi 10 vjeç si nxënës shkolle e kishim me detyrim që një herë në muaj të shkonim në teatër, në kinema, estradë, kurse Rama ka hyrë në teatër vetëm, për ta shembur atë .