Home Menyre Jetese Nuk ja priste mendja/ Shkon tek mjeku me dhimbje shpine, zbulon se...

Nuk ja priste mendja/ Shkon tek mjeku me dhimbje shpine, zbulon se ka…

515
0

Një rast jashtëzakonisht i cuditshem, i padëgjuar më pare në historinë e mjekësisë, është ai i një pacienti 38-vjeçar, i cili prej kohësh ndiente dhimbje kronike në shpinë. Për shkak të dhimbjeve të padurueshme qe kishte, burri iu nënshtrua kontrolleve mjekësore, të cilat bënë edhe zbulimin shokues. Pacienti, është një brazilian i cili jeton në shtetin e San Paolos.

Mjekët të paaftë për të përcaktuar shkaqet e dhimbjes së padurueshme dhe të vazhdueshme, e nënshtruan ndaj një tomografie të kompjuterizuar, e cila zbuloi anomalinë e pazakontë. Pacienti cuditerisht kishte tre veshka.

Në trupin e 38-vjeçarit ndodhej një veshkë e majtë në gjendje normale dhe dy veshka gjysmë të bashkuara mes tyre, të cilat formonin një të vetme dhe ndodheshin po në anën e majtë pak më poshtë, shkruan noa.al.