Home News Njoftim i rendesishem per “LEje Daljet” , Rama i prere: Nga neser….

Njoftim i rendesishem per “LEje Daljet” , Rama i prere: Nga neser….

1188
0

Nga dita e hene ka hyre ne fuqi rregulli I ri ne Kuader te masave per frenimin e perhapjes se covid-19.
Tashme nga cdo familje shqiptare do te autorizohet vetem nje person qe te dale nga banesa dhe te beje furnizimet e nevojshme, ndersa te gjithe te tjeret do te ndeshkohen nese kapen pa ” leje daljen”.

Se fundmi kryeministri Edi Rama ka shpjeguar se keto dy dite policia nuk eshte treguar e rrepte per shkak te problemeve me aplikacionin por duke filluar nga neser asnje shkeles nuk do te tolerohet.

Aplikacioni per leje dalje e vetem nje personi nga fimilja per pazar eshte plotesisht funksional. Nga neser nuk ka me keshille per shkelesit, shkruan Kryeministri.