Home News Njerezit e artit drejt katastrofes,Stefi Prifti mesazh te forte per qeverine

Njerezit e artit drejt katastrofes,Stefi Prifti mesazh te forte per qeverine

593
0

Prej me shume se dy muaj qeveria jone ka marre masa drastike per shkak te pandemise,duke mbyllur qytetaret ne shtepi.
Por ,karantina ka goditur rende ekonomine e vendit tone,dhe pasoja katastrofike kane edhe artistet.


Nuk ka koncerte,nuk ka lokale ku te punojne,nuk ka fejesa,dasma,nuk ka grumbullime,qe do te thote nje situate katastrofike per ta,dhe humbje milionash.


Por eshte koha per ta kthyer koken dhe nga ata sepse artistet nuk mund te cohen ne nje gjendje te tille te mjerueshme.


Stefi Prifti tha:


“E kuptojme emergjencene nje pjese te popullsise se varfer,dhe shpesh e mbeshtesim me sa mundemi kete shtrese,por kjo nuk do te thote qe artistet ti cojne ne gjendje te mjere,te paperkrahur dhe te injotuar.


J po durojme dhe nje muaj tjeter ne,po kush na siguron se pastaj fillojme pune?Askush!Ku e dime ne se kur do te marrim rrogen e pare?Ne nuk jemi kaq te pasur dhe as armiq te vendit,shqiptaret duhet te kene te drejta te barabarta ne te tilla raste.