Home Menyre Jetese Njera këngëtare, tjetri politikan. A i njihni dot keto personazhe te njohur...

Njera këngëtare, tjetri politikan. A i njihni dot keto personazhe te njohur shqiptar?

448
0

Eshte shume nostalgjike kohet e fundit për fëmijërinë, ajo i eshte rikthyer duke shfletuar albumet e saj te fotografive.

Ajo ka ndare keto fotografi nga vegjëlia, ku shihet afer babait te saj,

A arrini që ti njihni vogëlushen dhe te atin e saj në foto?

Nëse jo, po ju shuajmë kuriozitetin! Bëhet fjalë për këngëtaren Besa Kokëdhima.

Ajo ka ndarë foto me të atin, politikanin dhe biznesmenin Koço Kokëdhima.