Home Menyre Jetese Nje re e cuditshme rrotullohet në qiell, shikoni ‘fenomenin’ që u pa...

Nje re e cuditshme rrotullohet në qiell, shikoni ‘fenomenin’ që u pa në Tiranë

89
0

Një fenomen i çuditshëm atmosferik eshte pare ditën e sotme në Tiranë.

Pamjet e marra dhe te publikuara janë filmuar nga qytetarë me telefon, ndërsa dallohet një re e madhe mbi kokat e njerezve që rrotullohet ne qiell.

Kjo re e çuditshme ngjan me një tornado, ngjan si një turbulencë ajrore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here