Home Menyre Jetese Një prej këngëtareve më të njohura shqiptare e gjeni dot për kë...

Një prej këngëtareve më të njohura shqiptare e gjeni dot për kë bëhet fjalë

513
0

Me të njëjtat tipare, të njëjtët sy që i qeshin dhe thuajse e pandryshuar, nuk kane ndryshuar fare .

Fotografia është publikuar nga vajza e saj, ku nënë e bijë jane të përqafuara.


Vajza e këngëtares Eli Fara, Marina, ka publikuar fotografi me të ëmën duke kujtuar me nostalgji kohet e vjetra.