Home Menyre Jetese Nje plak i mencur i thote te birit: Ne jeten tende mos...

Nje plak i mencur i thote te birit: Ne jeten tende mos hiq dore nga 3 gjera…

512
0

Ha ushqimin me te mire.

Fli ne shtratin me te mire.

Jeto ne shtepite me te bukura.

Djali ia priti: si mund ti bej ato qe thua, kur ne jemi shume te varfer?

Plaku i mencur i thote: kur ti te vonohesh per te ngrene, dhe pasi te jesh i uritur shume, cfaredo ushqimi qe do te hashe, do te te duket shume i shijshem.

Nese do punosh shume me shume mundesi do lodhesh dhe kudo te te zere gjumi,do jete shtrati me i mire per ty.

Nese me njerezit sillesh mire, ti do jetosh ne zemrat e tyre, dhe nuk ka me mire se te banosh ne zemrat e njerezve me dashuri.