Home News Një burrë 87-vjeçar zbulon se është shëruar nga koronavirusi. Reagimi i tij...

Një burrë 87-vjeçar zbulon se është shëruar nga koronavirusi. Reagimi i tij behet hit në internet

832
0

Fotografia e një burri 87-vjeçar i sheruar nga koronavirusi ka pushtuar fjalë për fjalë zemrën e të gjithëve.
Vështrimi i tij shpresëdhënës, gëzimi i tij kur zbuloi se ai ishte sheruar edhe pse mjekët i kishin dhënë shumë pak shpresë, janë një gëzim mbreslenes.
I njëjti njeri, nga rruga, tani është një yll në internet. Jo shumë kohë më parë, në të vërtetë,
pasi zbuloi se kishte pak kohë për të jetuar, ai kërkoi nje foto që të mund ta shihte perëndimin e diellit një herë të fundit dhe mjeku i tij nuk pati guximin t’i thoshte jo atij
dhe ai e përmbushi dëshirën e tij. Për fat të mirë, megjithatë, fotografia e burrit që vuante nga koronavirusi në perëndimin e diellit nuk ishte e fundit.
Tani ai mund të shikojë muzgun që ai e do aq shumë sa herë që dëshiron.
Situata në Kinë është përmirësuar dukshëm, aq shumë sa që disa ditë më parë ata nxorren pacientin e fundit në spitalet e përkohshme,
por pavarësisht kësaj, mjekët nuk ndalen për asnjë moment të vetëm duke luftuar jo vetëm betejën e tyre kundër kësaj sëmundje, por edhe tonën.