Home Menyre Jetese Një bashkëshort duhet ta vërë bashkëshorten mbi këdo.Sidomos mbi këta gjashte persona

Një bashkëshort duhet ta vërë bashkëshorten mbi këdo.Sidomos mbi këta gjashte persona

808
0

Kur vendos të martohesh me dikë, mbi të gjitha, është e rëndësishme ta vendosësh gruan tënde mbi këta gjashtë persona:

Mbi fëmijët tuaj:
Ju duhet të kuptoni se koha e shpenzuar me bashkëshorten tuaj është më e rëndësishmja.
Roli prej babai nuk duhet të zëvendësojë rolin prej bashkëshorti.

Mbi një femër imagjinare:
Përdorimi rrjeteve sociale për të parë femra të tjera si zëvendësuese e raporteve reale me bashkëshorten tënde, mund ta shka tërrojë martesën tuaj.
Rrjetet sociale kanë plot pa soja në jetën e çdokujt dhe sidomos të atyre në një martesë.
Ajo mund të bëjë të harroni aspektet më të rëndësishme në një martesë dhe të përqëndroheni vetëm tek marrëdhëniet me partneren tuaj.

Mbi një femër tjetër:
Kjo gjë është shumë e vërtetë, edhe pse shumë persona e harrojnë.

Mbi nënën tuaj:
Asnjë anëtar i familjes nuk duhet të jetë mbi gruan tënde.

Si bashkëshort, duhet të mbash gjithmonë anën e gruas tënde përpara kujtdo, me të cilin ajo përballet, edhe nëse përballet me nënën tënde.

Mbi miqtë e tu:
Mos i harroni miqtë pas martesës, por duhet të mbani gjithmonë në mendje se marrëdhënia me bashkëshorten tuaj duhet të jetë gjëja më me vlerë.


Mbi miqtë virtualë:
Kur je në një dhomë me bashkëshorten tënde, mund të ndiheni shumë të largët teksa rrini secili në rrjetet sociale dhe komunikoni me këdo online e jo me njëri-tjetrin