Home News Nga neser mund te levizni me taksi: Lista e bizneseve qe do...

Nga neser mund te levizni me taksi: Lista e bizneseve qe do te hapen ne 27 prill

405
0

Diten e neserme do te hapen bizneset qe jane klasifikuar ne listen e dyte te qeverise per te nisur punen mbas bllokimit per shkak te koron.avirusit.
Per hapjen e ketyre bizneseve Edi Rama ka njoftuar se jane 27 598 punonjes te regjistruar ne keto biznese qe do te hapen ne 27 prill. Edi Rama njofton se te gjitha keto biznese duhet te marrin vertetetim per hapje aktiviteteti ne e- albania dhe te njihen me protokollin e sigurise.

Nderkohe neser do te filloj pune dhe sherbimi taksi. Drejtoria e pergjithshme e transportit ka nxjerre urdhrin se si do te funksionoje sherbimi taksi, ku thuhet se shoferi dhe pasagjeri duhet te jene te veshur me maska dhe doreza, gjithashtu duhet te shmangin kontaktet fizike.