Home News Nga e shtuna do hapim kufirin me Italine dhe Greqine, ja kush...

Nga e shtuna do hapim kufirin me Italine dhe Greqine, ja kush lejohet

696
0

Lajme te mira vijne nga Ministri i shetit per Diasporen se nga e shtuna dhe ne vazhdim parashikohet te kete nje liberalizim te rregullave dhe fillim te levizjeve me Italine dhe Greqine.


Pandeli Majko eshte shprehur se: “Deri në mbrëmjen e ditës së hënë janë kryer 9 fluturime dhe riatdhesuar 549 shqiptarë ndërsa janë larguar 279 qytetarë. Mendoj se situata në vazhdim do të jetë më e liberalizuar por duhet të nënvizoj se situata nuk është në duart e politikës por të mjekëve dhe specialistëve të fushës dhe nuk mund të bësh kompententin. Në kushtet e një situate të pazakontë rregullat e pazakonta nuk janë çudi.”

Sot qe flasim me ministrine e jashtem eshte krijuar njesia e emergjences. Mendoj se nga e shtuna dhe ne vazhdim dhe ky eshte mendimi im por do te jene mjekt dhe spcialistet qe do vendosin te kemi nje liberalizim me vendet fqinje Italine dhe Greqine.