Home News Nga e hena fillon hapja e shkollave/Ky eshte vendi i pare ne...

Nga e hena fillon hapja e shkollave/Ky eshte vendi i pare ne Evrope qe do hape…

506
0

Eshte vendi i pare qe do hape shkollat, kopshtet dhe cerdhet.
Danimarka ka vendosur te beje kete hap , pas nje muaji izolim , autoritetet kane caktuar qe te hapin dyert e institucioneve.
Te gjitha institucionet mesimore duhet te respektojne disa kushte te reja , sic eshte distanca sociale mes nxenesve dhe nje kujdes me i vecante.

Biznesi behet gati te filloje me 10 maj ku pritet te hapen restorantet , kafenete , teatrot,kinemate dhe qendrat tregtare.
Afati i fundit per hapjen e shkollave ne Danimarke eshte e hena .
Urojme qe cdo gje te hapet avash-avash dhe jeta te filloje perseri.