Home News Në vitin 2004 mbeti shtatzënë me katërnjakë, ishte pa punë dhe pa...

Në vitin 2004 mbeti shtatzënë me katërnjakë, ishte pa punë dhe pa burrë/ Familja e saj i tha mos i mbaj dhe e lanë në rrugë, ajo: Ja ku i kam fëmijët!

160
0

Të jesh nënë e vetme dhe pa punë është shumë e vështirë për të mbajtur një fëmijë. Por një grua mbeti shtatzënë me katërnjakë. Ajo mbeti shtatzënë nga një fek ondim in vitro.

Beth Goodman, një grua beqare 38-vjeçare në vitin 2004 pa të ardhura të qëndrueshme, donte fëmijë me çdo kusht dhe në moshën e saj ajo i tha vetes se nëse nuk do ta bënte atë shpejt, ajo kur rë nuk do të ishte në gjendje të kishte fëmijë. Kështu që ajo filloi feko ndimin in vit ro. Ajo e kishte provuar këtë procedurë më parë, por nuk ishte efektive. Kështu që Beth vendosi t’i japë vetes një shans të fundit.

Kjo grua ishte gati të bëhej nënë, por nuk shpresonte shumë. Kur mjeku i saj i tha se po priste katërnjakë, ajo u habit. Ishte e pamartuar, pa rrogë dhe familja nuk e mbështeti. Ata i thanë që mos t’i mbante fëmijët sepse nuk do e ndihmonin.

Ajo lindi tre djem dhe një vajzë. Kur u kthye në shtëpi me fëmijët e saj, nëna e re e kuptoi që përpara kishte një rrugë të vështirë. Shumë njerëz e ndihmuan i dhanë ndihma. Kri tika të shumta mori familja e saj që nuk e mbështeti. Tani fëmijët e saj janë rritur dhe ajo ende nuk i flet familjes së saj që nuk e mbështetën në ditët më të vështira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here