Home News Ne gjermani mjeku tregon se askush nuk ka humbur jeten prej Koronavirusit...

Ne gjermani mjeku tregon se askush nuk ka humbur jeten prej Koronavirusit nese nuk ka patur…..

771
0

NJe doktor ne Gjermani qe punon si mjek ligjor ne Hamburg m emrin KLAUS PUSCEL e konsideron te ekzagjeruar friken per covid-19.
Ai se bashku me ekipin e tij pasi kane studiuar rastet e humbura te njerezve perj koronavirusit ka thene se virusi kishte qene goditja e fundit per keto raste.

Pra sic shkruane dhe media gjermane ne Hamburg asnje person qe nuk ka pasur semundje te tjera shoqeruesu nuk ka nderruarr jete nga koronavirusi.
Mjeku shprehet se te gjithe pacientet qe ka analizuar deri tani kane pasur semundje te tjera si onkologjike, semundje kronike te mushkerive, ishin duhanpires ose njerez shume obeze, me diabet, zemundje te zemres etj.

Lajmi i mjekut gjerman per njerezit qe jane te semure kronike eshte qe te kujdesen sa me shume per vetn e tyre dhe per ata qe kane shendet te plote te kujdesen mos ja prcjellin fmiljareve dhe te afermeve.