Home News Ne date 18 maj lehtësojmë masat e reja/ Kryeministri Edi Rama del...

Ne date 18 maj lehtësojmë masat e reja/ Kryeministri Edi Rama del me njoftimin e rëndësishëm

551
0

Kryeministri Edi Rama zhvilloi diten e sotme një takim online me përfaqësuesit e besimeve fetare ne Shqiperi dhe bisedoj me ta per hapjen e objekteve te kultit.

Takimi erdhi pasi komunitetet i kishin derguar nje kerkese kryeministrit per lirimin e masave te objekteve fetare si dhe duke e cilësuar diskriminues termin grumbullime fetare, ku qeveria ndaloi qytetaret qe te shkonin në Xhami apo Kisha. Kryeministri njoftoi gjithashtu të gjithë komunitetin e besimtarëve në Shqipëri se më 18 maj do të nisin masat lehtësuese për komunitetet ne fjale.

Ne ditet ne vazhdim pritet te ndodhin dhe lirime te tjera dhe shpresoj qe gjendja te qetesohet.