Home Menyre Jetese Ndodh hataja , gruaja i vjen në Big Brother dhe telendis Ilirin:...

Ndodh hataja , gruaja i vjen në Big Brother dhe telendis Ilirin: Ja si ja punon ajo

153
0

Iliri tregoi për lindjen e vajzës së tij, fëmijërinë e së cilës e ka p.lagë që nuk ka mundur ta shijojë dot.

Padiskutim rrugëtimi i jetës së tij do të ndalej edhe tek tradhëtia që ai ka bërë kundrejt bashkëshortës së tij, veprim të cilin e kishte rrëfyer disa ditë më parë.

‘’Mendoj se gruaja më ka ndjekur dhe se ka besim tek unë. Ndërsa për Emilyn di të them që fle dhe zgjohem çdo natë me të’’,- tha Iliri.

Në ambjentet e shtëpisë ka mbërritur bashkëshortja e tij, e cila deklaroi se ndihej e ofenduar për faktin se Iliri ka zgjedhur të bëjë publike tradhëtinë e tij.

”Kisha nevojë të lirohesha. Ishte një dhimbje që doja ta nxirrja jashtë”,- tha Iliri.

Gjithashtu bashkëshortja e tij tregoi hapur se ishte edhe pak xheloze për marrëdhënien që ai ka krijuar me Beniadën.