Home News Nderron jeten si pasoje e Koro.navi.rusit shqiptarja ne Itali, Ne gjendje kri...

Nderron jeten si pasoje e Koro.navi.rusit shqiptarja ne Itali, Ne gjendje kri tike dhe bashkeshorti….

419
0

Nje emigrante nga Durresi e cila jetonte ne Itali ka humbur jeten si pasoje e koron.avirusit. 69 vjecarja Shpresa R… humbi jeten ne spiatlin e qyetit te Lodit , afer Milanos ku dhe jetonte.


Sipas familjareve edhe bashkeshorti eshte ne gjendje jo te mire. Ata kane emigruar ne Itali ne vitin 2000.
Numri i vikt.imave deri me tani ne Itali eshte 19 899 , nuk dihet sesa shqiptare kane nderruar jete pasi nuk ka nje raport te tille.