Home Menyre Jetese Mu mor fryma dhe u rritën rrahjet e zemrës rrefen tm.errin e...

Mu mor fryma dhe u rritën rrahjet e zemrës rrefen tm.errin e perjetuar kengetari i njohur shqiptar

127
0

Këngëtari i njohur, Ermal Fejzullahu në një intervistë për emisionin “Prive” ka rrëfyer një ndodhi që i kishte ndodhur në vitin 2015.
Do këndoja në një dasmë në Prishtinë. Para se me dal në skenë, mu duk sikur mora su.lm në zemër, mu mor fryma dhe fillova të kem rrahje shumë të shpejta të zemrës.

Nuk e kisha prej emocionit. Më dërguan shpejt në spital dhe pasi mora mjekim u riktheva në dasmë se dasma bëhet një herë në jetë. Pas gjashtë muajsh kuptova që kisha pasur s.ulm p.aniku.

Fillova të merrem me veten, duke i marrë gjërat shtruar,”- tha Ermali.