Home Menyre Jetese Mos u tregoni naivë! “Njerëzit e këqinj” kanë pese karakteristika, ja si...

Mos u tregoni naivë! “Njerëzit e këqinj” kanë pese karakteristika, ja si t’i dalloni

883
0

Ju duhet të bëni kujdes me kë shoqëroheni,jo të gjithë njerëzit janë të mirë .Ja disa karakteristikat se si ti zbuloni!


Njerëzit me zemër të keqe janë profesionistë për të krijuar kaos dhe grindje.Me poshte jane pese karakteristika dalluese te tyre:

1.Ndryshojnë faktet
2.Jane mashtrues
3.Gënjeshtare
4.Shmangin marrjen e përgjegjësive;
5.Mohojnë të vërtetën;
6.Mbajnë informacionet për vete

Njerëzit me zemër të keqe shpesh luajnë me simpatitë e njerëzve shpirtmirë me qëllim mashtrimi.
Ata:

  1. Kërkojnë dhembshuri, por vetë nuk ofrojnë. Kërkojnë ngrohtësi, falje dhe intimitet nga personat te të cilët kanë gabuar pa kurrfarë empatie ndaj dhimbjes që i kanë shkaktuar
  2. Nuk kanë ndërgjegje dhe nuk dinë çfarë është keqardhja.