Home News Mjeku shqiptar jep lajmin e rë.ndë, ja çfarë zbulon për Covid-in

Mjeku shqiptar jep lajmin e rë.ndë, ja çfarë zbulon për Covid-in

128
0

Doktori Nevruz Caushaj, kardiolog i ftuar në ABC e Mëngjesit, ai u shpreh:


Shtimi i humbjeve te jeteve nga Covid ishte i pritshëm, pasi vetë Covid shkonte dhe gjente njerëzit me sëmundje kronike ose me patologji që ishin në vuajtje e sipër.


Sot raportimet e Qendrës Spitalore për Pediatrinë janë mbi 2 mijë e 500 fëmijë të prekur nga Covidi, ka pasur shtrime nga fëmijët. Si mund të pretendojmë që mos të kapi të rinjtë. Ky nuk po pyet, po kap nga gratë shtatzënë e deri te fëmijët. Ky virus nuk njeh moshë. Nga ana tjetër për sa kohë po rri në treg, i ngjan shumë pak virusit në muajt e parë tha Caushaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here