Home News Mjeku qe jep shprese: Pëllumb Pipero jep lajmin e mrekullueshëm, për ata...

Mjeku qe jep shprese: Pëllumb Pipero jep lajmin e mrekullueshëm, për ata që do rikthehen ne pune te henen…

464
0

Eshte mjeku me popullor dhe me i dashur per te gjithe shqiptaret ne keto kohe te veshtira. Por mjeku ka disa keshilla dhe rekomandime për punonjësit që do të rikthehen në punë, por gjithashtu edhe për pronarët e tyre.

Ja se si shprehet ai: Unë besoj dhe keshillojpunonjësit që brenda mjediseve ku punojne të mbajnë maska, të ajrosen shpesh dhe ne mengjes te masin temperaturen para se të shkojnë në punë. Duhet te kene kujdes te vecante per te mos krijuar infektime te reja. E kemi të vështirë të themi nëse numri i rasteve të fundit është normal, por rendesi ka gjurmimi i rasteve të kontaktit.

Mjeku foli po ashtu me nota optimiste edhe për hapjen e vendit gje te cilen e parashikon pë gjatë muajit maj ku dha edhe disa argumente.

Jam optimist, besoj se në Maj do të ketë më pak raste dhe më shumë liri në lëvizje. Krahas lehtësimit të masave duhet patjeter të vijojmë të jemi të kujdesshëm ndaj të moshuarve për sa kohë qe nuk kemi një vak sinë apo ilac, duhet të marrim eksperince nga ajo qe ndodh ne kto kohe dhe ti sherbejme shoqerise ne menyren me te mire.