Home News Mjeku gjerman shokon: Korona është mashtrim mafioz

Mjeku gjerman shokon: Korona është mashtrim mafioz

512
0

Një grup mjekësh specialistë gjerman kanë formuar nje shoqate per ti treguar botës të vërtetën ttryh koronavirusit. Dr.Heiko Schöning një nga themeluesit në një konferencë prt mediat theksoi se koronavorusi është vetëm një lloj virusi nga grupi i viruseve, që çdo vit paraqitet në një periudhë të caktuar.

Masat e vendosura nuk kanë asnjë lidhje me virusin! Por, produkti kryesor i këtyre masave është paniku dhe kjo është e rrezikshme theksoi Shoning- Sipas tij, paniku nga koronavirusi është një mashtrim i inskenuar.

Ai ka paralajmëruar se nuk di si do të jenë vaksinat kundër koronavirusit. Mirëpo shumica e mjekëve botëror të epidemiologjisë, por edhe Organizata Botërore e Shëndetësisë ka hedhur poshtë këto pretendime të kësaj shoqate, që sipas tyre po krijon dilema ne opinionin publik.