Home News Mjeku diskuton me Sonila Meçon: Nuk të vij më në studio. Ua...

Mjeku diskuton me Sonila Meçon: Nuk të vij më në studio. Ua xhaxhi doktori, po do vish…

828
0

Doktori Imazherist Renato Omënaj ishte i ftuar per te folur ne televizion rreth koronavirusit.


Gjate diskutimit me Sonila Mecon ,ai u shpreh se sipas tij rastet e para datojne qe ne Janar.


Meqe minutazhi ne dispozicion te mjekut ishte i shkurter ai eshte nxehur dhe i ka thene Mecos se nuk kishte per ti shkuar me ne emision.


Ja cfare eshte thene mes tyre


Sonila Meço: Falenderojmë dr. Rentaton qe na erdhi ne studio, kemi vetem 50 minuta me të në studio. Mjeku: Jo, jo! Më pak
Sonila Meço: Po aq kemi por do kemi mundësi edhe për një herë tjeter.


Mjeku: Ja dhe Ilir Metës kohën time. Nuk vij më. Harroje! Unë nuk të vij më në studio se ti ja dhe kohën time Ilir Metës. Po do të më ndjekësh, më ndiq në Facebook.


Sonila Meço: Ua xhaxhi doktori, po do vish, si nuk do vish? Është detyra juaj për të informuar publikun nëpërmjet medias.