Home News Mjeket nuk i dhane shprese: Po ju tregoj si e sherova une...

Mjeket nuk i dhane shprese: Po ju tregoj si e sherova une nenen time

747
0

Dashuria e një vajze shpëtoi nënën e saj te moshuar. Për zonjën Giusy, 79 vjeç, fati dukej i mbyllur. Por vajza e saj Alessandra madje sfidoi mendimin e mjekëve, të cilët gabuan.
Historia fillon në 28 Mars. Kur zonja Giusy ankohet për dhimbje barku dhe ka vështirësi të lëvizë gjymtyrët e saj të majtë. Shenja të këqija që e bëjnë Alessandra të dyshoje.

Kur më në fund vendos dhe telefonon urgjence te cilet vendosin për shtrimin në spital të zonjës. Nga testet e kryera në spital dënimi: Giusy doli se kishte koro.nav.irus dhe mjekët nuk i dhane shpresë. Dhe e vetmja gjë që bene e nxorren nga spitali.
Por Alessandra nuk dorehiqet kollaj. Fjalet e mjekut ju duken te çuditshme dhe te ekzagjeruara. Gjithashtu për shkak se nëna e saj nuk kishte ethe ose vështirësi në frymëmarrje.

Pasi kthehen në shtëpi, vajza telefonon mjekun e saj te familjes. Dhe ai vendos ta trajtojë atë.
Dhe në fakt të gjithë e kuptojnë se mjekët morën një vendim te gabuar në spital. Giusy trajtohet me Plaq.uenil, një ilaç antimalarial që administrohet te disa pacientë me koro.navi.rus
Pas disa ditësh Giusy behet më mirë . Aq më tepër që kokteji i ilaçeve që administrohen – me bazë plaq.uenil – dhane efektin e dëshiruar.