Home News Mjeket ngrene alarmin: Kjo mund te jete simptoma e radhes e...

Mjeket ngrene alarmin: Kjo mund te jete simptoma e radhes e Koron.avirusit

687
0

Qe prej fillmit te koron.avirusit mjeket bene te ditur tre simptomat kryesore tipike: temperature e larte kolle dhe veshtiresi ne frymemarrje.
Por se fundmi mjeket dyshojne se nje shenje e radhes mund te jene disa njolla ne gishtat e kembeve, kryesisht tek femijet dhe te rinjte. Nje dermatolog tha se kjo simptome nuke vedimtare por po shohin nje lidhje me koron.avirusin.

Ata shprehen se keto shenja mund te ndodhin tek pacientet asimptomatike. Ne mendojme se ajo cka po ndodh eshte se fryrja vjen si pasoje e grumbullimit te gjakut ne kapilare duke krijuar skuqjen. Teoria eshte se ndoshta ka mipksje te vogla gjaku qe lidhen me kete virus.