Home News Mjekët kinezë mbërrijnë në Itali: Keni vetëm një zgjidhje, nëse doni qe...

Mjekët kinezë mbërrijnë në Itali: Keni vetëm një zgjidhje, nëse doni qe të shpëtoni nga kjo gjendje qe jeni futur!

557
0

Presidenti i rajonit të Lombardisë Attilio Fontana foli sot në mëngjes në një konferencë për shtyp së bashku me presidentin e Kryqit të Kuq Kinez, që ka mbërritur në Itali së bashku me një ekip mjekësh për të ndihmuar vendin në këtë situatë të vështirë.

Ne nje konference per shtyp Attilio Fontana me presidentin e Kryqit të Kuq Kinez, që ka mbërritur në Itali jane duke ndihmuar per te zgjidhur situaten e veshtire ne Itali.

Por mjeket Kinez kane treguar se cfare duhet te bejne Italianet dhe se masat e tyre jane te dobeta.

Ai thote se nese doni qe te shpetoni duhet te mbyllni gjithçka, nuk ka asnjë zgjidhje të dytë në këtë rast. Ajo që ju po kaloni, e kemi kaluar ne më parë në Wuhan. Ka një numër të lartë të personave të infektuar me koroanvirus në Itali. Po kështu numri i pacientëve në spital, po rritet, njëkohësisht . Këto tregojnë se jemi në hapat e një urgjence ndërkombëtare. Nëse masat e izolimit do të rriten, është më e lehtë që situata të menaxhohet.Ndaj duhet nje izolim total deri sa gjendja te qetesohet.

E gjithe Italia duhet te jete ne karantine dhe te qendrojne ne shtepi ndryshe nese vazhdohet keshtu do shtohen me shume rastet.

Presidenti i Kryqit të Kuq Kinez thote qe nuk ka nje shans te dyte kjo eshte rruga per te shpetuar te qendroni ne shtepi.Ndaj u bej thirrje te gjitheve te qendrojne ne shtepi qe te shpetoni.