Home Menyre Jetese Mirepo nuk kanë munguar komentet, te cilat ajo i merr me sportivitet...

Mirepo nuk kanë munguar komentet, te cilat ajo i merr me sportivitet dhe ndodh edhe qe i kthen pergjigjet tipike te sajat.

474
0

Aktorja Rudina Dembacaj nuk e ka problem të shprehë hapur dashurinë për Mark Frrokun.

Moderatorja e njohur Rudina Dembacaj, ka publikuar një fotografi në rrjetet e saj sociale ku shkruan: “Kur ma ven doren mbi dore“.

Mirepo nuk kanë munguar komentet, te cilat ajo i merr me sportivitet dhe ndodh edhe qe i kthen pergjigjet tipike te sajat.

Nder komentuesit e ketij postimi nuk kane munguar edhe kunjat.
Mbas Markut kap Gjonin, kur të mbarosh punë me Gjonin kap Nduen, mbas Ndues kap Palin, mbas Palit kap Lleshin, mbas Lleshit kap Gjinin dhe Shpalin”– i ka shkruar njeri prej komentuesve.

Dhe moderatorja i ka shkruar :

“Uaaa faleminderit, si do ia bëja pa këto sugjerime.”