Home News Ministrja sqaron si do jetë lëvizja me makina pas dates 11 majit.Rregullat...

Ministrja sqaron si do jetë lëvizja me makina pas dates 11 majit.Rregullat qe duhet ti dini

553
0

Ogerta Manastirliu deklaroi në “Opinion” se pas datës 11 automjetet do të lëvizin pa autorizim dhe kjo do te jete nje hap i ri drejt hapjes se plote.


Lëvizja pa leje e mjeteve do të jetë në zonat e gjelbra, por po vlerësohet se ndoshta mund të përfshihen edhe qarqet tjera.
Ja cfare deklaron ajo:“Do të lejohet zgjerimi i automjeteve pa autorizim duke nisur pas 11 majit. Po vlerësohet për zonat e gjelbra por po shikohet edhe për të gjithë qarqet e tjera” . “Transporti publik po vlerësohet për tu hapur në fazën e fundit”.


Manastirliu u shpreh se duke nisur nga data 18 maj do të rritet numri i riatdhesimeve dhete atyre kundrejt rregullave te reja.
“Nuk mund të themi një datë për hapjen e kufijve por do të rrisim numrin e riatdhesimeve nga data 18 maj”, shtoi ajo.