Home News Media Gjermane shkrim per kryeministrin tone: Edi Rama Mister Corona

Media Gjermane shkrim per kryeministrin tone: Edi Rama Mister Corona

613
0

Portali gjerman Die Tageszeitung i ka kushtuar nje artikull kryeministrit Edi Rama ne lidhje me menaxhimin e krizes se krijuar nga emergjenca e koron.avirusit.

Sipas shkrimit , ne keto dite askush nuk mund ti shpetoje Rames keto dite, duke filluar qe nga fb e deri tek telefonatat dhe me tej deri tek tutorialet per perdorimin e aplikacioneve dhe tek masat e marra nga vete ai.

Prej kohesh Rama ka mundur te veproje ashtu sic deshiron, Opozita ka bojkotuar parlamentin per nje kohe te gjate ne nje klinike te perjetshme me partine e tij Socialiste. Meqenese gjykata kushtetuese u shqyrtua politikisht nuk eshte me funksionale.