Home News Më në fund, Mjeku Pëllumb Pipero jep lajmin e mirë : Vendi...

Më në fund, Mjeku Pëllumb Pipero jep lajmin e mirë : Vendi do t’i kthehet normalitetit gjysmën e dytë të muajit…..

234
0

Mjeku Pëllumb Pipero shprehet se në gjysmën e dytë të muajit mars do ketë ulje të shifrave të të prekurve.


Deri nga gjysma e dytë e marsit, këto do te jenë shifrat, besoj nga gjysma e dytë e marsit do fillojë të bjerë numri i rasteve, jam bindur që do fillojë dyshesa, që shpresoj të mbyllet në fund të viti, duke besuar që një pjesë e qytetarëve, inf. ektohet, një pjesë va. ksinohet, një pjesë e kanë kaluar dhe në fund të vitit do jetë bishti i pand.emisë.


Shpresoj fort që gjysma e dytë e marsit do të fillojë rënia e numrave”, tha Pipero për “Report Tv”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here