Home News Me ne fund Italia po shikon drite ne fund te tunelit. Nuk...

Me ne fund Italia po shikon drite ne fund te tunelit. Nuk kishte ndodhur qe prej 19 Marsit

783
0

Italia ka publikuar bilacin e 24 ore ve te fundit ku numri i personave qe kane humbur jeten eshte ulur ndjeshem, jane shenuar vetem 431 vik.tima 188 persona me pak se dje.
Per te gjetur nje dite me me pak vik.tima duhet te shkojme pas ne daten 19 mars ku numri ka qene 427. Kujtojme se numri i vik.timave ne total ka shkuar 19.899 ndersa i te sheruarve 34.211

Gjithashtu eshte ulu ndjeshem dhe numri i personave qe eshte ne terapi intensive duke shkuar ne 3343

Numri i vik.timave ne bote prej koron.avirusit eshte 112.222