Home Menyre Jetese Me dhembi shume ,ishin pamje…Rudina Magjistari e nis emisionin me fjale prekese

Me dhembi shume ,ishin pamje…Rudina Magjistari e nis emisionin me fjale prekese

454
0

Moderatorja Rudina Magjistari ka reaguar këtë të hënë pas shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar.


Do ta nisim programin e sotëm me ngjarjen e djeshme, me lajmin me të cilin u zgjuan shqiptarët në mëngjes, atë të prishjes së godinës së Teatrit Kombëtar.

Ishin pamje të trishta i dhembën shumë të gjithëve besoj pa përjashtim kujtdo që në këtë periudhë ka marrë një anë dhe është pozicionuar pro, apo kundër shembjes së Teatrit Kombëtar.Tashme eshte i shembur.

Dhe aty është planifikuar siç dihet dhe siç janë shfaqur edhe pamjet e këtyre ditëve një projekt i ri, një teatër i ri, modern dhe shumë më i madh.