Home Menyre Jetese Lulzim Basha bën dekaratën b.ombë për Sali Berishën, tregon se i dha...

Lulzim Basha bën dekaratën b.ombë për Sali Berishën, tregon se i dha fjalën por ai e preu në besë: Duhet të kemi frikë vetëm…

154
0

Deklarata e Bashës:

Cdo alibi, shpifje, trillim të kundërshtarit tim politk që tani fatkeqësisht e dëgjoj nga goja e Sali Berishës apo disa pseudo mbështetësve të tij që merak të vetëm kanë nxjerrjen e inatit pavarësisht kostos që i sjell demokratëve për të cilët as ia kanë ditur asnjëherë madje as këto palë zgjedhje r.rezik s’kanë votuar ose kanë dalë kundër demokratëve tregon që kur bëhet fjalë për interesin e shqiptarëve unë jam peng vetëm i Perëndisë, vetëm i Zotit.

Sic gjykoj që cdo njeri duhet të përpiqët që frikë të ketë vetëm Zotin, asgjë tjetër.

Dhe me thënë të drejtën Zotit mund t’i kem hyrë në hak por Sali Berishës jo.

Për 3 muaj kam bërë çmos me përpjekjen time dhe kam investuar gjithcka timen për ta zgjdhur këtë cështje.

Jam ulur shumë herë me Sali Berishën për të arritur një zgjidhje që ndihmonte atë dhe nuk dëmtonte PD.

Deri para dy muajsh nuk kishte asnjë problem me mua, tani jam unë a.rmiku.

Vetëm 3-4 muaj më parë ne kishim zgjedhje për kryetarin e PD dhe cdokush mund të kandidonte, cdokush mund të mbështeste cdo kandidat sic e kanë rregullat dhe statuti dhe sic është demokracia jonë e brendshme.

Rezultati dihet, dihet mbështja dërrmuese qe kam marrë nga demokratët.

Unë nuk jam përgjguir e s’kam ndërmend ti përgjigem gënjeshtave flagrante që thuhen kundër meje.