Home News Lajmi mire rinisin udhetimet. Autobus direkt nga Athina per ne Shqipëri/ Çdo...

Lajmi mire rinisin udhetimet. Autobus direkt nga Athina per ne Shqipëri/ Çdo ditë 4 orare te ndryshme

388
0

Ky eshte padyshim nje lajm i mire per te gjithe ata qe duan te uddhetojne drejt Greqise apo edhe anasjelltas. Nga data 15 Qershor nisin sërisht udhëtimet direkte nga Athina për në Tiranë, Durrës, Berat, Kuçovë , Fier , Lushnje, Patos, Rrogozhinë, Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Tepelenë, Gjirokastër.

Udhëtimet do te bëhen me autobus direkt nga Athina për në destinacionet në Shqipëri. Nuk do te kete nderrim autobuzi ne Kakavije. Çdo ditë do kemi 4 orare nga Athina për në Shqipëri

8.30 Athinë Tiranë, Durrës, Berat, Kuçovë , Fier , Lushnje, Patos, Rrogozhinë, Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Tepelenë, Gjirokastër. Autobusat rinisin mengjesin e dates 16/06/2020

18.00 Athinë Tiranë Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Patos.

19.00 Athinë Tiranë, Durrës, Berat, Kuçovë , Fier Patos, Tepelenë, Gjirokastër (Autobus direkt, pa ndërrim me furgona në Fier )

19.30 Athinë Tiranë, Durrës, Fier, Lushnje, Rrogozhinë, Elbasan.

Të drejte udhëtimi kanë të gjithë qytetarët, si dhe ato me leje qëndrimi si dhe qytetarët që udhëtojnë me 90 ditësh etj.