Home News Lajmi më i mire që kam dëgjuar këto ditë, Pipero: Shumë shpejt...

Lajmi më i mire që kam dëgjuar këto ditë, Pipero: Shumë shpejt do te mund të kemi…

662
0

Mjeku i njohur nga te gjithe dha nje lajm te mire rreth koronavirusit.

Ai shprehet se: Nëse nuk do të kemi një vaksinë shumë shpejt mund të kemi në dispozicion një imunoglobulinë e cila do të na ndihmojë për të sheruar rastet e rënda.Kete ai e tha duke iu referuar studimit më të fundit të Universitetit të Utrechtit në Holandë.

Ai shprehet se informacioni i ardhur nga Universiteti te Utrechtit për identifikimin e antitrupave humane anti koronavirus është lajmi më i madh që kam dëgjuar unë gjatë këtyre ditëve.

Kjo dëshmon dhe nje here që organizmi jo vetëm që prodhon antitrupa, por këto antitrupa janë efektive dhe e neutralizojnë virusin. Çka dëshmon që ne shumë shpejt edhe nëse nuk do kemi një vaksinë por do të kemi në dispozicion një imunoglobulinë, e cila do të na ndihmojë per te sheruar dhe rastet me te renda qe shkakton koronavirusi.