Home News Lajmi i fundit/ Shqiperia merr lajmin e mrekullueshem , Gezim ne cdo...

Lajmi i fundit/ Shqiperia merr lajmin e mrekullueshem , Gezim ne cdo familje shqipetare

975
0

Keshilli i ministrave te BE-se, Vendosi ne nje video konference te zhvilluar kete te marte ne mesdite qe te jape driten e gjelber per celjen e negociatave me Shqiperine dhe MAqedonine e Veriut. Kete eberi te ditur minstri gjerman i Evropes permes Twitterit.

Lajm i mire ne keto kohe te zymta; me ne fund drita jeshile ne video-konferencen e sotme te Keshillit te Ministrave per Evropen per celjen e negociatave te anetaresimit ne BE me miqte tane nga Maqedonia Dhe Shqiperia. Fitore per Be-ne dhe Ballkanin Perendimor. Urime Tiranes dhe Shkupit, ka shkruar ne twitter ministri gjerman per Evropen.