Home News Lajmi i fundit/ Nuk është me 15 qershori, Greqia ndryshon vendimin për...

Lajmi i fundit/ Nuk është me 15 qershori, Greqia ndryshon vendimin për hapjen e kufijve me Shqipërinë! Ja data e re

438
0

Ministri grek i Turizmit ka deklaruar ditën e sotme se te shtata pikat kufitare tokësore greke do të hapen ne daten 1 korrik dhe jo ne 15 qershor për turistët siç ishte deklaruar më parë.

Ky vendim vlen për Ballkanin Perëndimor, ndërkohë që fluturimi që është planifikuar për në datën 15 qershor Tiranë-Athinë nuk do të anulohet pasi bllokimi është bërë vetëm për turistët.

Personat që kanë leje qëndrimi nuk bëjnë pjesë në këtë vendim, ata do të lejohen.