Home News Lajme te mira vijne nga Italia. Hapen kufijt per te gjithe.

Lajme te mira vijne nga Italia. Hapen kufijt per te gjithe.

517
0

Lajme te mira vijne nga Italia ku ka hapur kufijte me Bashkimin Evropian.

Tashme gjendja ne Itali eshte normalizuar dhe pothuajse koronavirusi nuk ekziston me. Italia hap kufijt e saj per te gjithe ata qe duan te kalojne pushimet ne Itali, per te shijuar bregdetin e bukur qe ajo ka. Kjo natyrisht do te behet ne kuader te masave qe Italia ka vendosur.

Ndërkohë qeveria italiane nënshkroi dekretin që lejon turistët nga BE dhe Shengen të vizitojnë vendin. Lejimi nuk do të përfshije periudhë karantine, pasi Italia kërkon të joshë turistët dhe tenton rinisjen e ekonomisë së mbyllur që prej 9 marsit.