Home News Lajm i mire.I thotë lamtumirë Covid Gjermania zyrtarisht hap fluturimet me shtetin..

Lajm i mire.I thotë lamtumirë Covid Gjermania zyrtarisht hap fluturimet me shtetin..

441
0

Lajme te mira vijne nga Gjermani ku gjendja po qetesohet dhe te infektuarit me covid jane ne renie dhe spitalet po zbrazen , po sherohen dhe ajo po planifikon hapjen e aeroporteve me disa shtete evropiane.

Greqia ka rihapur transportin ajror me Gjermaninë dhe tani do te fillojne udhetimet.

Një avion transportoi të hënën pasagjerët e parë nga Frankfurti drejt Athinës. Udhëtarët sigurisht u përballën me procedurat e reja të autoritetit aeroportual, me formularë dhe analiza anti-covid që pritet të standardizohen kudo nëpër Europë por duhet bere kujdes ne ndjekjen e rregullave te reja .

Deri në daljen e rezultatit të testimit, pasagjerët do të jenë të detyruar të qëndrojnë në një hotel, nëse rezultojnë pozitiv do të izolohen atje për dy javë.