Home News Kush shkon ne plazh per pushime duhet te kete shume kujdes...

Kush shkon ne plazh per pushime duhet te kete shume kujdes nga keto dy vende.Keshilla nga Pellumb Pipero

727
0

Pëllumb Pipero ka dhënë keshilla per te gjithe ata qe duan te shkojne ne plazhe kete vere.


Ai thote:Lokalet e natës nuk do ti këshillonte të hapeshin, në asnjë mënyrë,edhe shkuma party-t.Teksa foli për plazhin, mjeku theksoi se rëra dhe uji i detit janë pozitive per njeriun, pasi luftojnë infeksionet dhe koronavirusin,kjo eshte dicka e mire por te mos harrojme dhe distancen sociale.


Pipero thote :Uji i detit pastron lëkurën, rrugët e frymëmarrjes, forcon mekanizmat mbrojtës, u bën masazh muskujve dhe u kthen fortësinë dhe ndikon pozitivisht për hundën dhe fytin.


Gjatë ditëve që jeni në plazh është mirë që çdo ditë të bëni shëtitje përgjatë bregut, për të paktën 20 minuta dhe mundësisht në orët e para të mëngjesit ose mbasdite vonë, pasi në ajrin që thithni gjenden grimca të vogla të ujit të detit të cilat pastrojnë rrugët e frymëmarrjes.