Home Menyre Jetese Kush ka perparesi ne kete kryqezim? Ketu gabojne edhe shumica e shofereve...

Kush ka perparesi ne kete kryqezim? Ketu gabojne edhe shumica e shofereve me te mire

1147
0

Shume shofer jane te bindur se e njohin shume mire regulloren kur ata i japin makines.
Dihet prej kohesh se pyetjet me te veshtira ne testime jane ato me kryqezime , ku me ane te nje fotoje shoferi i ardhshme duhet te vleresoje se cila nga keto mjete e ka perparesine.

Ketu keni nje foto dhe pergjigjen jepeni sipas njohurive qe keni por sigurisht duhet te jete ajo e sakta. Kini kujdes se shume persona gabojne.